Kép

Engedje meg, hogy megbízható modellek újra és újra segítsék döntéshozatalát. AZ IBM-SPSS modellező családjával képesé válik arra, hogy rejtett kapcsolatokat tárjon fel az adatok között, továbbá előre láthassa a jövőbeni interakciók kimenetelét.

Az SPSS modellezőt a következők célok elérésére tervezték:

  • Jobb döntések és általuk eredmények elérése.
  • Értékes információk kinyerésének segítése nagy adathalmazokból.
  • A lehető legkönnyebb integrálhatóság a már meglévő rendszerekhez.

 

KépIBM SPSS Modeler Gold

Építsen és telepítsen prediktív modelleket döntéshozatal menedzsmenttel közvetlenül üzleti folyamataiba, ezáltal mind a döntéshozói, mind az automatizált folyamatai minden esetben a lehető legjobb döntéseket fogják meghozni. A döntéshozatal menedzsment szabályokkal, súlyozással és optimalizációval kombinálja a prediktív elemzést, ezáltal biztosítva, hogy a leginkább ajánlott lépéseket tehessék meg a legmegfelelőbb helyeken.

KépIBM SPSS Modeler Premium

Kezelje üzleti problémák és elemzési feltételek sokaságát fejlett algoritmusok és képességek széles tárháza segítségével. Az SPSS Modeler képességei, mint például a szöveg-, entitás- és közösségi hálózat elemzés, melyek együttműködnek automatizált modellezési és előkészítési technikákkal, segítenek önnek rálátást nyerni közel minden adattípus vonatkozásában.

KépIBM SPSS Modeler Professional

Fedjen fel eddig rejtett mintákat strukturált adatokban. Az SPSS Modeler Professional fejlett algoritmusai, adatmanipulációs képességei, automatikus modellező és előkészítő technikái biztosítják az ön számára, hogy prediktív modellek alkalmazásával a lehető legjobb üzleti eredményeket érhesse el.

Kép.