KépNapjainkban, amikor minden az adataink körül forog, akaratlanul is felvetődnek olyan problémák, kérdések, amit nem tudunk megválaszolni a rendelkezésre álló adatok alapján. Legyen szó ügyfélkapcsolat menedzsmentről, termékek értékesítéséről, kutatási feladatokról, gyártási hibák kiszűréséről, vagy akár karbantartások szükségességének előrejelzéséről, rengeteg olyan probléma létezik, amelyre előre felkészülve hatalmas megtakarítások érhetőek el. Az üzleti analitikát egyre szélesebb körben alkalmazzák a különböző területekről érkező nagy mennyiségű adatból történő információ kinyerésre. Ezen lehetőséget egyre többen ismerik fel és fordítják saját eredményeik hatékony növelésére.

Cégünk ezen folyamatban kíván segítséget nyújtani a megfelelő szoftver kiválasztásától kezdve, a tanácsadási és oktatási tevékenységen keresztül egészen a folyamatok, megoldások vállalati környezetbe történő ágyazásáig.

Az IBM üzleti analitikai szoftvereinek segítségével ezen feladatok teljes körűen elvégezhetőek. Ezen szoftverekre épülő megoldásaink segítségével Ön is megtapasztalhatja az adatbányászat és az üzleti statisztika előnyeit legyen szó a legkülönfélébb iparágakban fellelhető problémák bármelyikéről.

Megoldásaink az alábbi, nagy múlttal rendelkező szoftverekre épülnek: