A netTerrrain Enterprise egy megoldásban biztosítja mind az adatközponti infrastruktúra menedzsmentet, mind a hálózati dokumentációt kombinálva a netTerrain DCIM és a netTerrain Logical képességeit, ezáltal vizualizációs portált nyújtva mind a fizikai, mind a logikai hálózati infrastruktúra számára.

A netTerrain Enterprise segítségével vállalata áthidalhatja a szakadékot a fizikai adatközponti és a hálózati nézet között. Egy egyszerű dupla kattintással egy eszközön megtudható annak fizikai fellelhetősége (rack helye, épület, szoba) és ugyanezt fordítva is. A netTerrain Enterprise segítségével a hibaelhárítás felgyorsul, köszönhetően a hálózati topológia, valamint a hálózati kapcsolatok és fizikai helyek által alkotott kapcsolati rendszerek megértésének. Mindezek a kiszolgálási szintek emelkedését, jobb képesség-kihasználást, alacsonyabb költségeket, továbbá a teljes hálózat optimalizációjának képességét eredményezik.

A netTerrain DCIM és netTerrain Logical által biztosított képességeken és előnyökön felül a netTerrain Enterprise rendelkezik a hálózati elrendezési feljegyzések (Circuit Layout Records – CLR) generálásának lehetőségével, az adatközponton belül és kívül egyaránt. Modellezhetik a kábelezési nyomvonalakat és a kapcsolódó infrastruktúrát is, beleértve olyan elemeket is, mint pl. kábelaknák, vezetékek, csövek és a kapcsolódó illesztések.

Kép