KépA Savvius hálózatbiztonsági szakemberek számára készíti szoftver- és hardver termékeit, szem előtt tartva hogy egy hálózat üzemeltetése és a fellépő problémák kezelése professzionális eszközöket igényel.

KépA Savvius küldetése, hogy létrehozza ezeket az eszközöket, valamint alkalmazza a folyamatosan bővülő hálózati szakértelmét a biztonság égisze alá tartozó nyomozások során. Amire a Savvius fókuszál az az, hogy hasznos betekintést biztosíthasson a hálózatok működésébe, mely ezek mély ismeretéből fakad az adatcsomagoktól egészen az alkalmazásokig.

A Savvius termékei elengedhetetlenek mindazok számára, akik felelősséggel tartoznak egy hálózatért, és a biztonságot érintő események kivizsgálásáért.

Az Savvius több féle megoldással is jelen van a hálózati analitika piacán, hogy a lehető legteljesebb mértékben megfelelhessen az igényeknek.

Ilyen például az Omnipliance forgalomelemző, mely elemzés és hibaelhárítás céljából felügyeli és tárolja a hálózati adatforgalmat egészen 20 Gbps sávszélességig.

Az Omnipliance WiFi vezeték nélküli hálózatok monitorozására és hibaelhárítására használható eszköz, mely támogatja a legkorszerűbb 802.11ac szabványú hálózatokat is akár 100 hozzáférési pontig. Az így szerzett adatok hozzáférhetőek az OmniPeek szoftver segítségével, mely által megvalósulhat a különböző anomáliák felderítése és a hálózat kielemzése.

Legújabb termékként had mutassuk be a Savvius Vigil-t, mely lehetőséget biztosít hosszú hetek, vagy akár hónap hálózati adatforgalmának intelligens tárolására, mely különösen hasznos lehet a biztonsági incidensek kivizsgálásakor.

A fentiek alapján látható, hogy a Savvius teljes körű megoldás portfólióval rendelkezik ahhoz, hogy teljes körű felügyelet biztosíthasson a hálózatuk felett mindazok számára, akiknél a hálózatbiztonság alapvető és megkerülhetetlen kérdés.

További információk:Kép