OmniPeek Hálózati elemzésKép

Kategóriájában a legjobb elemző eszköz bármilyen hálózati adatforgalom vizsgálatára – ez az, amit a Savvius díjnyertes OmniPeek szoftvere biztosít a kis- és közép-, valamint a nagyvállalatok számára. Csomag szintű analízis, trendek, dashboard-ok, keresési eszközök és szűrők, mind az OmniPeek eszköztárának részei.

Minden helyszín, minden protokoll

Az OmniPeek Enterprise támogatja a helyi mintavételezést több interfész és kapcsolat számára korlátlan számú Omnipliance eszköz számára. Támogatja továbbá az adatgyűjtést bármilyen hálózati topológiából, beleértve a 10 Gigabites és Gigabit hálózatokat és a helyi mátrixkapcsolókat is. Ezeken felül az OmniPeek Enterprise fejlet hang- és Video over IP szolgáltatásokat nyújt, beleértve a jel- és média elemzést hang- és videó átvitel esetén, VoIP visszajátszást, hang és videó hálózati elemzést és még sok mást. Az OmniPeek Enterprise ideális olyan IT szervezetek számára, melyek egész szerezetek hálózati szolgáltatás szintjéért (SLA) felelősek. Az OmniPeek alkalmazását javasoljuk minden olyan telephelyen, mely egy-egy rendszergazda felügyelete alá tartozik.

OmniPeek Enterprise
A legerőteljesebb átfogó hálózatelemzés

Az OmniPeek Enterprise a Savvius legjobb hálózatelemzője, mely a Savvius által nyújtott összes hálózatelemző képességet kombinálja egyetlen termékben. Egyszerre különálló hálózat elemző helyi mérésekhez, és konzol a több helyről származó adatok vizsgálatához. Ez egy díjnyertes termék, mely gazdag analitikai eszközöket és intuitív munkafolyamatokat biztosít a hálózatok megértéséhez és a problémák minden eddiginél gyorsabb megoldásához.

OmniPeek Professional
Díjnyertes hálózatelemző eszköz kisebb szervezetek számára

Az OmniPeek Professional elérhetővé teszi a Savvius díjnyertes hálózatelemző eszközét a kisebb vállalatok számára is. Az OmniPeek Professional támogatja a több hálózati csatoló interfész használatát, ezzel egyidejűleg akár 2 Capture Engine számára teszi lehetővé, hogy teljes értékű hálózatelemzőként működjenek és elérést biztosítsanak a távol elemzéshez. 
Ugyancsak nincs megszabva felső határ az elemezhető adatfolyamok számát illetően, ezáltal bármilyen méretű csoportok támogatottak.

OmniPeek Connect
Software Console for Capture Engines

Az OmniPeek connect menedzseli egy szervezet Omnipliance hálózatelemző és adatrögzítő eszközeit, valamint támogatja az OmniPeek Enterprise által biztosított konzol képességeket, leszámítva a lokális adatrögzítést. Ez egy szoftveres konzol, mely a távoli elérhetőségű adatelemzést teszi lehetővé.

Az OmniPeek Connect ideális hálózatüzemeltető központok munkatársai számára, akik több távoli telephely hálózatát felügyelik, de nincs szükségük arra, hogy a konzol telepítési helyén is biztosításk a monitorozást.

Download - OmniPeek Network Analyzer Comparison Table Kép

Capture Engine for OmniPeek

A Capture Engine for OmniPeek egy szoftveres szonda, mely a Savvius díjnyertes elemző technológiájára épül. A Capture Engine valós idejű adatcsomag elemzést biztosít az egy, vagy több hálózati interfészen keresztül érkező adatfolyamok számára. 
Támogatott interfészek: Ethernet 1G/10G/40G, 802.11 a/b/g/n/ac

Kép24/7 Hálózat monitorozó és elemző szoftver

A Capture Engine for OmniPeek valós időben elemzi a hálózati adaforgalmat és rogzíti azt későbbi analízis céljából. A Capture Engine for OmniPeek segítségével a hálózat üzemeltetők távolról monitorozhatják a felügyeletük alá tartozó hálózatokat, valamint gyorsan azonosíthatják és orvosolhatják teljesítmény szűk keresztmetszetét okozó jelenségeket anélkül, hogy elhagynák irodáikat.

A capture Engine for OmniPeek szoftver szolgáltatásként fut akár a dedikált Windows szervereken, akár a Savvius Omnipliances eszközökön. A Capture Engine telepítésével az összes telephelyen, egy hálózatüzemeltető csoport valósidejű betekintést nyer az összes felügyelete alá tartozó távoli hálózatba. Azon cégek, melyek nem engedhetik meg maguknak, hogy az összes irodájukba kirendeljenek egy hálózat üzemeltetőt, használhatják a Capture Engine for OmniPeek-et a hálózatuk monitorozására és elemzésére.

Kép

Egyszerű Távoli adatcsomag rögzítés végpont eszközök számára

A Capture Assistant for OmniPeek egy egyszerű eszköz arra, hogy távolról rögzíthessenek adatforgalmat egy végfelhasználói eszközről, a helyszíni problémamegoldás elkerülése érdekében. A Capture Assistant egyszerűen terjeszthető, telepíthető és alkalmazható eszköz. Elérhetővé teszi a nem technikai személyzet számára helyi hálózati adatforgalom rögzítését az üzemeltetők későbbi elemzéséhez.

A Capture Assistant for OmniPeek telepítésével a támogatói és felhasználói szerte, a cég biztosíthatja, hogy bármely felhasználója rögzíthessen adatfolyamokat a hibaelhárítás megkönnyítéséhez. A mérnököknek nem szükséges a továbbiakban kiszállniuk a helyszínre ezek elvégzéséhez.

A Capture Assistant for OmniPeek elindítása után összegyűjti a forgalmat több vezeték nélküli, vagy éppen vezetékes interfészen keresztül packet fájlokba. A végfelhasználó így el tudja küldeni az így nyert adatokat az üzemeltetőknek elemzés céljából. Az összes fájl egyedi kulccsal titkosított, ezáltal csak a meghatalmazott üzemeltető tudja megnyitni azokat.

Egy egyszerű eszköz 802.11 a/b/g/n hálózatokhoz

Az OmniPeek WLAN USB Capture Adapter egy USB portra csatlakoztatható eszköz, melyet arra terveztek, hogy együttműködhessen bármilyen 802.11 a/b/g/n szabványt támogató hálózattal. Ez az eszköz képes együttműködni mind az OmniPeek-kel, mind az Capture Engine for OmniPeek-kel, mely biztosítja, hogy ez az adapter teljes körű támogatást élvezzen.

Jellemzők

  • USB eszköz hosszabbító kábellel
  • A Savvius OmniPeek-kel és Capture Assistant for OmniPeek-kel törtéánő haszálthoz tervezve (a támogatott meghajtóprogramok elérhetőek az OmniPeek termékekkel – külön értékesítve)
  • Dual Band működés – képes adatrögzítésre 2,4GHz-es és 5GHz-es hálózatokon is
  • Adatfolyam rögzítés az összes nemzetközi 802.11 (a/b/g/n) szabványt támogató hálózaton
  • Támogatja a 802.11n rogzítést, 3 adatfolyamig (450Mbps)
  • Támogatja a 802.11n szabványt mind 20MHz-es, mind 40MHz-es csatornákon
  • Támogatja az OmniPeek több csatornás összesítést (egyidejűleg több eszköz haszálata)
  • Az OmniPeek-kel, vagy Capture Engine for OmniPeek-kel használva támogatja a rögzítést és elemzést az összes 802.11a/b/g/n (3 adatfolyamig a 802.11n szabvány alapján) az összes 802.11 működési metódus szerint

Kép

Download datasheet