Kapcsolat bárhol, megbízhatóan

Sierra Wireless AirLink GX450Több mint 20 éve, a Sierra Wireless kapcsolat-kritikus eszközöket és megoldásokat biztosít a világ legnagyobb vállalatai számára. Rövidítse le a piacra kerülési folyamatot gyorsan kihelyezhető, távoli elérhetőséget és menedzselhetőséget biztosító AirLink® sorozatú átjáróinkkal, modemjeinkkel, továbbá lokalizáció alapú és hálózati szolgáltatásainkkal.

Sierra Wireless Fastrack Xtend FX100Az AirLink átjárók programozás nélkül, azonnali felhasználásra alkalmasak, bárhová kihelyezhetőek. Mindennapi kültéri használatra tervezve, távoli helyeken, nehéz környezeti körülmények között telepítve is alkalmasak arra, hogy biztonságos kapcsolatot biztosítsanak emberek, eszközök, szolgáltatások között.

Tovább Intelligens átjárók

Építse a holnap M2M rendszereitSierra Wireless GL6100

Az AirLink programozható modemek platformot biztosítanak új Open AT alapú M2M alkalmazásokhoz. Az AirVantage® M2M Clod, és a Open AT keretrendszer támogatottsága által a fejlesztők kihasználhatják az erőteljes programozási eszközeiket, hogy összekapcsolt termékeket és alkalmazásokat hozzanak létre.

Tovább programozható modemek

Kapcsolat:

Projekt támogatás és sales információk kapcsán kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal, Link:

Közvetlen vásárláshoz kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal, Link:

Technikai támogatással kapcsolatosan kérem, keresse kollégánkat, Link:Rádi Józsefet.