ImageLegyen az összetett egyszerű AirPrime® Smart Modulokkkal

Az M2M piacra optimalizált fedélzeti építőelemek segítségével az AirPrime Smart modulok csökkentik a fejlesztési költségeket és a piacra kerülési időt. Ezek a modulok teljesen integrált szoftverekkel és eszközökkel támogatottak, továbbá felhő alapú szolgáltatásokat képesek nyújtani, hogy csökkentsék a beüzemelés költségeit és gyorsítsák az M2M alkalmazások fejlesztését.

Amikor a piacra kerülési idő és a fejlesztési költség meghatározó, tegyen szert előnyre AirPrime® Smart Modulokkal.

A Smart Modulok fedélzeti processzorokat és különböző blokkokat kínálnak, melyek által egyszerűbbé válik a tervezés, valamint az alkalmazás fejlesztés. Csökkentse a kockázatot azáltal, hogy az ön megoldása egy integrált architektúrán alapul, melyet egy több mint 15 év M2M tapasztalattal rendelkező megbízható partner szolgáltat.

Hogy az ön megoldása mielőbb piacra kerülhessen, a Smart Modulok az AirVantage® felhő alapú szolgáltatással előre integráltan érkeznek, hogy megkönnyítsék és ütemezhetővé tegyék az eszközök kihelyezését.

A termékcsalád több modul sorozatot foglal magába, amelyek hardver kivitelben különböznek egymástól, míg szoftveres funkciókban nagyfokú az átfedés.

Tovább a termékekhez:

WP Series
SL Series
Q Series